Workshops

Orthomoleculaire opleiding

Workshops

Ben je op zoek naar verdieping of uitbreiding van je kennis om meer verbinding te maken met je praktijk? Dan ben je aan het goede adres bij Connext College!

We maken met passie opleidingen en bij- en nascholingen op hbo-niveau om jouw kennis uit te breiden én om die kennis meteen in de praktijk in te zetten! Er werken diverse docenten bij Connext College, zodat je vanuit verschillende invalshoeken informatie krijgt aangeboden.

Geaccrediteerd door KTNO

Proeven aan de kracht van systemisch werk (1 dag)

Bij systemisch werk, waaronder het werken met (familie)opstellingen, kijk je naar de aanwezige lijntjes tussen jou en de diverse personen in je leven die een rol kunnen spelen in waar je vast loop of juist schittert. Vaak zijn dit verborgen onderlinge verhoudingen die zelfs voor allerlei klachten zorgen. Op deze dag kun je gevoelens onderzoeken, knopen of onverwachte spanningen of onuitgesproken verwachtingen vinden. Je ervaart wat systemisch werk voor jezelf en jouw praktijk zou kunnen betekenen.

 

Datum

Vrijdag 13 september

 

Je plek in je praktijk via systemisch werk (3 daagse)

Wil je uitgebreider aan de slag met systemisch werk? Voor jezelf of omdat je als therapeut ook wel eens even vastloopt met cliënten vanwege persoonlijke of emotionele zaken? Dan is deze training iets voor jou! Want we geven je in drie dagen inzicht in de dynamiek van jouw systeem (familie’s, vrienden, werk, enz.). Je gaat kijken naar de aanwezige (verborgen) verhoudingen tussen jou en de ander. Tijdens deze training krijg je inzicht in jouw systeem door gevoelens, knopen of (onverwachte) spanningen of onuitgesproken verwachtingen te onderzoeken. En we reiken je tools aan om systemisch meer in balans te komen.

 

Data

Donderdag 3 oktober

Donderdag 24 oktober

Donderdag 7 november

 

Praktische informatie

De prijs voor de 1-daagse workshops bedraagt € 95,00 inclusief syllabus en certificaat.
De prijs voor de 3-daagse workshop bedraagt € 295,00 inclusief syllabus en certificaat.
De workshops worden gegeven in Westwijzer, Cortenbachstraat 70, 5707 TJ Helmond en zijn goed bereikbaar vanuit meerdere delen van het land.

 

Nieuwsgierig geworden?

Schrijf je dan snel in via onderstaand inschrijfformulier. En volg ons op facebook.

Graag tot ziens!

Schrijf je direct in!

    In het kader van de nieuwe Europese privacywetgeving is Connext College wettelijk verplicht om toestemming te vragen voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij omgaan met de verzamelde gegevens en voor welke doeleinden ze worden gebruikt lees dan onze Privacy verklaring.

    Ik geef hierbij toestemming
    Ik ga akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden