Workshops Kleur-licht oliën van Inge Cox

Orthomoleculaire opleiding

Workshops Kleur-licht oliën van Inge Cox

Een transformerende reis met Geuren, Licht en Kleuren………….

Ervaar je klachten of ongemak van je lichaam en wil je hier wat aan doen?

Ben je ook benieuwd hoe je stress, hoofdpijn en andere ongemakken kunt verminderen?

Kom kennismaken met de Kleur-Licht oliën van Inge Cox!

Geaccrediteerd door KTNO

Ontdek de essentie van kleurmassage

Creëer vreugde, passie en gezondheid iedere dag in slechts enkele minuten.

Als je energie ergens geblokkeerd is in je lichaam staat dat in de weg om gevoel-emotie en intuïtie harmonieus te verbinden. In deze introductie workshop leer je de energie van het lichaam te vertalen, er de juiste woorden met kleurkwaliteit aan te geven, om daarna de bijbehorende Kleur-Lichtolie op acupunctuurpunten/zones te masseren zodat de energie weer vrij kan stromen. Een impuls die lichaam, ziel en geest raakt en bijdraagt aan bewustwording, loslaten van spanningen en belemmerende levenspatronen.

Zo kom je weer in contact met de essentie van wie je bent en wat jou zo uniek maakt om een leven te leiden dat vreugde en vertrouwen schept.

 

Data

Donderdag 23 mei

Vrijdag 4 oktober

 

Heel je lichaam van trauma’s met kleurmassage

Wordt vrij van herinneringsstress en belemmerende gevoelens

Ons lichaam heeft een geheugen. Negatieve stressvolle situaties die we hebben meegemaakt kunnen een constante sluimerende spanning, ongemak en klachten in het lichaam geven en beroven ons van energie. Het gevolg kan zijn dat je meer negatieve emoties en gevoelens ervaart. We ervaren vaak ook ongemak, pijn en/of je niet lekker in je vel voelen.

Met de Kleur-Licht oliën wordt getest waar deze herinneringsstress in het lichaam verankerd zit en welk gevoel en leeftijdsfase hiermee is verbonden. Daarna gaan we zones en energiepunten masseren met de Kleur-licht olieën die hierbij horen in combinatie met de massage van de trauma zone. Zo kun je op een zachte manier gaan ontspannen in belemmerende gevoelsherinneringen zodat ze minder of zelf geen effect meer op je gaan hebben.

 

Data

Vrijdag 21 juni

Donderdag 31 oktober

 

Helende kleurmassage via de buik

Het geheugen van ons lichaam beïnvloed door kleurintegratie.

Tijdens deze workshop leer je hoe je op een eenvoudige manier de buik kunt gebruiken om chronische klachten te verminderen. Je leert welke buikreflexpunten en zones er zijn (vanuit de TCM), hoe je de energiestroom kunt corrigeren, pijn kunt verminderen en welke Kleur-licht oliën je daarbij kunt gebruiken.

Een duidelijk stappenplan geeft inzicht in deze bijzondere werking. Ontdek de kracht van golfresonantie met kleuren, wat bijdraagt aan een optimale communicatie in het lichaam. Ontdek de kracht van golfresonantie met kleuren, waardoor er een betere hoofd-buikverbinding op alle fronten ontstaat. En verbeter de communicatie in het lichaam!

 

Data

Vrijdag 20 september

Donderdag 28 November

 

Praktische informatie

Iedere workshop duurt 1 dag en je krijgt naast theorie-uitleg ook de mogelijkheid om alles zelf te ervaren. De prijs voor deze workshop bedraagt € 95,00 inclusief syllabus en certificaat. De workshops worden gegeven in Westwijzer, Cortenbachstraat 70, 5707 TJ Helmond en zijn goed bereikbaar vanuit meerdere delen van het land.

 

Nieuwsgierig geworden?

Schrijf je dan snel in via onderstaand inschrijfformulier. En volg ons op facebook. Kijk voor de Kleur-licht oliën op www.sanbao.be.

Graag tot ziens!

Schrijf je direct in!

    In het kader van de nieuwe Europese privacywetgeving is Connext College wettelijk verplicht om toestemming te vragen voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij omgaan met de verzamelde gegevens en voor welke doeleinden ze worden gebruikt lees dan onze Privacy verklaring.

    Ik geef hierbij toestemming
    Ik ga akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden