Vakopleiding Vitakin Plus Orthomoleculair Therapeut

Ben je op zoek naar een hele praktijkgerichte opleiding met de juiste tools waarmee je direct meer therapiesucces krijgt bij je cliënten?

In deze praktijkgerichte opleiding van één jaar wordt orthomoleculaire kennis aangevuld met onder andere Ayurvedische typologie en kinesiologie. Er wordt een grote vertaalslag naar de praktijk gemaakt. Alle onderdelen van de opleiding zijn dusdanig vormgegeven middels video’s, online momenten en praktijktrainingen dat je stap voor stap de mogelijkheid krijgt om je praktijk uit te bouwen, zodat aan het einde van het jaar je praktijk STAAT. Op deze manier ontstaat er meer therapietrouw en meer therapiesucces bij de cliënt en een goedlopende praktijk voor jou!

 

Is dit iets voor jou?

 • Ben jij gedreven om je kennis en vaardigheden te verbreden?
 • Heb jij de drive om mensen te willen helpen met een betere gezondheid en levensstijl?
 • Ben jij nieuwsgierig en proactief?
 • Heb jij een paramedische achtergrond of een medische basiskennis opleiding gevolgd?

 

Schrijf je nu in!

Schrijf je direct in of mail!

  Inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 75,00 voor de opleiding en geldt niet voor workshops en nascholingen. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestiging. Ik ga akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden.

  In het kader van de nieuwe Europese privacywetgeving is Connext College wettelijk verplicht om toestemming te vragen voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij omgaan met de verzamelde gegevens en voor welke doeleinden ze worden gebruikt lees dan onze Privacy verklaring.

  Ik geef hierbij toestemming
  Ik ga akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden