Blijven leren!

Blijven leren wordt in onze snel veranderende maatschappij steeds belangrijker.

Bij Connext College kun je kiezen uit een uniek en uitgebreid aanbod van bij- en nascholingen voor iedere ambitieuze zorgprofessional. Ons vak is daarmee nooit af, maar een proces van blijven leren.

Overig aanbod

2024
  • Vrijdag 21 en zaterdag 22 juni | Basiscursus Celzouten | docent Janine Brouwer ( 7 beschikbaar )
  • Woensdag 7 en 14 augustus | Masterclass 'Praktisch Suppletie Toedienen in je Praktijk' | ONLINE | docent Nadja van de Kleut ( 28 beschikbaar )
  • Woensdag 2 en 9 oktober | Cursus Enneagram Basis | docent Peter Paulissen ( 12 beschikbaar )

Voor wie?

Een compleet en hoogstaand scholingsaanbod voor iedereen die in de complementaire zorg werkt.

Masterclass ‘Praktisch Suppletie Toepassen in je Praktijk’

Er is veel te krijgen aan suppletie voor verschillende klachten. Hoe weet je welke supplement goed is? Welke suppletie kun je succesvol en gericht inzetten voor veel voorkomende klachten, zoals spierpijn, vermoeidheid, obstipatie, stress, e.d.? Hoe weet je welke voeding kan ondersteunen?

Jin Shin Jyutsu.

Een eeuwenoude Japanse geneeskunst die bedoeld is om de levensenergie in het lichaam te harmoniseren. Mary Burmeister was de vrouw die in 1954 Jin Shin Jyutsu naar Amerika bracht. Zij was 12 jaar in de leer geweest bij Jiro Murai in Japan en heeft het daarna verder ontwikkeld.

Uitgebreide EHBO

Kies voor de drie daagse cursus of, als je je certificaat al hebt, voor de herhalingsdag.

Praktisch

De kosten bedragen € 125,00 voor 1 dag op locatie of de twee ochtenden (deel 1 en deel 2) online.

Je ontvangt het certificaat digitaal.

Bij de live nascholing ontvang je de geprinte reader op de lesdag. Bij de online nascholing krijg je de reader digitaal.

Wil je een geprinte reader? Dat kunnen we regelen voor je! Tijdelijk krijg je deze gratis thuisgestuurd als je een online scholing volgt. Stuur een mailtje naar support@connextcollege.nl en vermeld in het de mail: de naam van de scholing met je adresgegevens.

De scholingen  worden gegeven in het stijlvolle Van der Valk Business Center, Mauritslaan 49 6129 EL Urmond. Dit ligt pal langs de A2 (Maastricht – Amsterdam) afrit 48, aan de achterkant van het Van der Valk hotel. Parkeren is gratis, zelfs pal voor de deur en er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. Vanaf station Sittard ben je binnen 10 minuten (bus 32 richting Urmond) op de locatie.

Je wordt op de scholingen voorzien van de bekende Van der Valk hospitality diensten, zoals versgemalen koffie en thee en de mogelijkheid tot een heerlijke verse lunch.

“De opleiding Vitakin Plus Therapeut ervaar ik als een zeer complete en volwaardige studie. Mijn praktijk staat als een huis en cliënten weten mij te vinden voor hulp en advies. “

“Ik leer mijn kennis te verbreden, waardoor mijn praktijk succesvol groeit. Mocht je overwegen een studie tot Vitakin Plus Therapeut te volgen, dan kan ik je deze opleiding bij Nadja van harte aanbevelen!”