Nadja van de Kleut

Wie zijn we?

Ik ben verheugd om je voor te stellen aan onze deskundige en toegewijde groep experts.

Ons team is samengesteld uit een diverse groep gedreven docenten en teamleden, elk met hun eigen unieke vaardigheden en expertise. Deze professionals zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige kennis en begeleiding op hun eigen vakgebied.

Met een passie voor onderwijs streven onze docenten ernaar om stimulerende en inclusieve lessen te creëren, waarin elke student wordt aangemoedigd om zijn of haar volledige potentieel te bereiken.

Ze hebben de kennis en ervaring om je te helpen groeien en succesvol te zijn.

Ik ben er trots op dat we een team hebben dat niet alleen uitblinkt in hun vakgebied, maar ook een passie deelt voor het overdragen van kennis en het inspireren van anderen. Wij geloven in de kracht van educatie als een drijvende kracht voor persoonlijke en professionele groei.

Leer ons team kennen en bekijk hier wie het zijn.

Belinda de Man

Virtual Assistant | Office support

Belinda is niet alleen mijn steun en toeverlaat voor de back-end taken, maar ik durf haar gerust mijn rechterhand te noemen. Haar waardevolle bijdrage omvat onder andere het zorgvuldig beheren van de volledige financiële administratie. Met ’n scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van financiële processen, zorgt Belinda ervoor dat onze boekhouding vlekkeloos verloopt. Samen vormen we een fijn en hecht team, waarbij Belinda’s niet aflatende inzet en expertise onmisbaar zijn voor het soepele verloop van onze dagelijkse operaties.

Belinda de Man
Paul Lemmens

Dr. Paul Lemmens

Arts | Docent Medische Basiskennis

Paul Lemmens is een gewaardeerd lid van Connext College, waar hij zijn expertise deelt als docent Medische Basiskennis. Zijn betrokkenheid bij het college gaat echter verder dan het klaslokaal, aangezien hij ook een bloeiende praktijk heeft in Energetische Natuurgeneeskunde. Paul benadert de mens vanuit het intrigerende samenspel tussen lichaam, geest en ziel, wat resulteert in een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Zijn onderwijsstijl is doordrenkt van zowel academische nauwkeurigheid als een diep begrip van de menselijke ervaring.

Bert Schmitz

Psycholoog | docent Psychosiale Basiskennis

Bert, een ervaren psycholoog staat aan het roer van onze Psychosociale Basiskennis scholingen. Met een carrière van ruim 31 jaar heeft Bert niet alleen een diepgaand begrip van psychologische concepten, maar ook een rijke ervaring met diverse hulpvragen, levenssituaties en culturen binnen zijn cliëntenkring. Zijn schat aan praktijkervaring geeft niet alleen vorm aan de inhoud van onze scholingen, maar ook aan de manier waarop hij studenten begeleidt. Bert deelt niet alleen zijn kennis, maar ook zijn levenswijsheid. Hij omarmt verandering als een integraal onderdeel van het leven en moedigt anderen aan om hetzelfde te doen. Zijn inspirerende quote, “Verandering hoort bij het leven en het is oké om daar soms moeite mee te hebben”, weerspiegelt zijn filosofie van acceptatie en groei.

BERT SCHMITZ
Janine Haak

Janine Haak

Gastvrouw

Janine speelt een cruciale rol als het visitekaartje van Connext College, waar ze fungeert als de eerste indruk die veel mensen hebben bij het betreden van onze instelling. In haar rol als gastvrouw overstijgt ze simpelweg het begrip en wordt ze de belichaming van ’n warm welkom tijdens lesdagen. Haar vriendelijkheid en toewijding creëren een positieve sfeer die de basis legt voor een inspirerende leeromgeving.  Kortom, Janine is niet alleen de gastvrouw van Connext College; ze is een essentiële spil in het creëren van een gastvrije en inspirerende omgeving waarin leren gedijt en waar je je gewaardeerd voelt.

“De opleiding Vitakin Plus Therapeut ervaar ik als een zeer complete en volwaardige studie. Mijn praktijk staat als een huis en cliënten weten mij te vinden voor hulp en advies. “

“Ik leer mijn kennis te verbreden, waardoor mijn praktijk succesvol groeit. Mocht je overwegen een studie tot Vitakin Plus Therapeut te volgen, dan kan ik je deze opleiding bij Nadja van harte aanbevelen!”