Herhaling uitgebreide EHBO

Orthomoleculaire opleiding

Herhaling uitgebreide EHBO

DocentRia Ophelders

De meest uitgebreide herhalingscursus EHBO, die ook zeer geschikt is voor professionals.

Na afloop van de herhalingscursus kun je een slachtoffer in veiligheid brengen, de toestand van het slachtoffer beoordelen, reanimeren, een AED gebruiken en Eerste hulpverlenen bij een huidwond, bloeding, brandwond, bewusteloosheid, letsels aan botten, spieren en gewrichten, verslikking, hoofd- en wervelletsels, pijn op de borstkas, beroerte, dreigende flauwte, hersenschudding, insectensteek, tekenbeet, kortademigheid, hyperventilatie, onderkoeling, hitteslag, diabetes, epilepsie, koortsstuipen en een geamputeerd lichaamsdeel.

Wanneer je de herhalingscursus succesvol afrondt, krijg je een Europees erkend Rode Kruis certificaat EHBO dat twee jaar geldig is.

Je kunt deelnemen aan de herhalingscursus als je een certificaat Cursus Uitgebreide EHBO hebt dat nog geldig is op de dag van de cursus.

 

Datums:

  • Donderdag 1 december 2022 van 9 tot max 17 uur (verlopen)
  • Zaterdag 11 februari 2023 van 9 tot max 17 uur (nog 6 plekken vrij)
  • Donderdag 16 maart 2023 van 9 tot max 17 uur (nog 7 plekken vrij)
  • Vrijdag 17 maart 2023 van 9 tot max 17 uur (nog 8 plekken vrij)

Praktisch

De kosten bedragen € 157,00 voor 1 dag inclusief Rode Kruis certificaat.

Docent

Ria Ophelders

Locatie

De cursusdagen worden gegeven in het stijlvolle Van der Valk Business Center, Mauritslaan 49 6129 EL Urmond. Dit ligt pal langs de A2 (Maastricht – Amsterdam) afrit 48. Parkeren is pal voor de deur en er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. Vanaf station Sittard ben je binnen 10 minuten (bus 32 richting Urmond) op de locatie.

Je wordt voorzien de bekende Van der Valk hospitality diensten, zoals verse koffie, thee en je hebt de mogelijkheid om een heerlijke verse lunch te bestellen in de Toekantine.

Schrijf je direct in!