Masterclass Praktisch suppletie toepassen in je praktijk

Masterclass 

‘Praktisch Suppletie Toepassen in je Praktijk’

Er is heel veel te krijgen aan suppletie voor heel veel verschillende klachten. Hoe weet je welke supplement goed is? En welke suppletie kun je succesvol en gericht inzetten voor veel voorkomende klachten, zoals spierpijn, vermoeidheid, obstipatie, stress, e.d.? En hoe weet je welke voeding kan ondersteunen?

Overig aanbod

2023-2024

Graag neem ik je tijdens deze Masterclass mee in de wereld van de orthomoleculaire geneeskunde.

De online Masterclass is praktisch van opzet, zodat je de kennis direct kunt toepassen bij jouw cliënten.

Zo wordt suppletie en voedingsadvies helder voor jou en voor je cliënten!

Praktisch

De Masterclass ‘Praktisch Suppletie Toepassen in je Praktijk’ wordt persoonlijk gegeven door Nadja van de Kleut. Op 2 ochtenden online live via ZOOM. Van 09.30 tot 12.30 uur.
Jouw investering voor deze Masterclass is € 125,00 voor beide dagdelen. Inclusief de digitale reader en het certificaat na afloop.De Masterclass is volledig geaccrediteerd door KTNO.

Wanneer?
Dinsdag 24 oktober 2023 | Deel 1
Dinsdag 31 oktober 2023 | Deel 2

“De Masterclasses van Nadja zijn heel fijn te volgen en hebben mij de inzichten gegeven die ik nodig heb voor mijn praktijk. Ook is er alle ruimte voor vragen! Absolute aanrader.”

“Zo comfortabel om vanuit je eigen stoel deze informatie online te leren! Het wordt ontzettend praktisch en duidelijk uitgelegd. Alles direct toepasbaar in mijn praktijk.”