Herhaling uitgebreide EHBO

Orthomoleculaire opleiding

Herhaling uitgebreide EHBO

DocentRia Ophelders

De meest uitgebreide herhalingscursus EHBO, die ook zeer geschikt is voor professionals.

Na afloop van de herhalingscursus kun je een slachtoffer in veiligheid brengen, de toestand van het slachtoffer beoordelen, reanimeren, een AED gebruiken en Eerste hulpverlenen bij een huidwond, bloeding, brandwond, bewusteloosheid, letsels aan botten, spieren en gewrichten, verslikking, hoofd- en wervelletsels, pijn op de borstkas, beroerte, dreigende flauwte, hersenschudding, insectensteek, tekenbeet, kortademigheid, hyperventilatie, onderkoeling, hitteslag, diabetes, epilepsie, koortsstuipen en een geamputeerd lichaamsdeel.

Wanneer je de herhalingscursus succesvol afrondt, krijg je een Europees erkend Rode Kruis certificaat EHBO dat twee jaar geldig is.

Je kunt deelnemen aan de herhalingscursus als je een certificaat Cursus Uitgebreide EHBO hebt dat nog geldig is op de dag van de cursus.

.
Data 2022:

 • Donderdag 1 december 2022 van 9 tot max 17 uur (nog 1 plek vrij)

 

Nieuwe data 2023:

 • Zaterdag 11 februari 2023 van 9 tot max 17 uur
 • Donderdag 16 maart 2023 van 9 tot max 17 uur
 • Vrijdag 17 maart 2023 van 9 tot max 17 uur

Praktisch

De kosten bedragen € 157,00 voor 1 dag inclusief Rode Kruis certificaat.

Docent

Ria Ophelders

Locatie

De cursusdagen worden gegeven in het stijlvolle Van der Valk Business Center, Mauritslaan 49 6129 EL Urmond. Dit ligt pal langs de A2 (Maastricht – Amsterdam) afrit 48. Parkeren is pal voor de deur en er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. Vanaf station Sittard ben je binnen 10 minuten (bus 32 richting Urmond) op de locatie.

Je wordt voorzien de bekende Van der Valk hospitality diensten, zoals verse koffie, thee en je hebt de mogelijkheid om een heerlijke verse lunch te bestellen in de Toekantine.

Schrijf je direct in!

  In het kader van de nieuwe Europese privacywetgeving is Connext College wettelijk verplicht om toestemming te vragen voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij omgaan met de verzamelde gegevens en voor welke doeleinden ze worden gebruikt lees dan onze Privacy verklaring.

  Ik geef hierbij toestemming
  Ik ga akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden
  Ik ga akkoord met inschrijving voor de nieuwsbrief