Uitgebreide EHBO Cursus

Driedaagse EHBO Volwassenen en AED

Wil jij alle EHBO-vaardigheden leren voor de meeste uiteenlopende letsels bij volwassenen?

Deze complete cursus zorgt ervoor dat je overal op voorbereid bent, ook als hulpverlener bij evenementen.

Onze ervaren Rode Kruis instructeurs helpen jou met het ontwikkelen van alle vaardigheden.

Hierdoor kun jij bij elke noodsituatie de juiste hulp bieden en daarmee erger letsel voorkomen. Je leert ook hoe je iemand kunt reanimeren met het gebruik van een AED. Je ontwikkelt het vertrouwen om in actie te komen wanneer dit echt nodig is.

EHBO

2024
  • Zaterdag 25 mei | Herhaling EHBO | docent Ria Ophelders ( 1 beschikbaar )
  • Woensdag 19 juni | Herhaling EHBO | docent Ria Ophelders ( 8 beschikbaar )
  • Donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 september | Cursus Uitgebreide EHBO | docent Ria Ophelders ( 10 beschikbaar )

De meest uitgebreide cursus EHBO, zeer geschikt is voor therapeuten en coaches en andere professionals die met mensen werken.

Wanneer je de cursus succesvol afrondt, krijg je een Europees erkend Rode Kruis certificaat EHBO dat twee jaar geldig is.

Je kunt deelnemen aan de herhalingsdag als je een certificaat Cursus Uitgebreide EHBO hebt dat nog geldig is op de dag van de cursus.

Praktische info

De vaste docent voor deze EHBO cursus is Ria Ophelders.

Jouw investering is € 325,= voor de 3-daagse cursus inclusief het Rode Kruis certificaat dat twee jaar geldig is.

Elke lesdag duurt van 9.30 uur tot uiterlijk 17.00 uur.

De cursus wordt gegeven in het stijlvolle Van der Valk Business Center, Mauritslaan 49 6129 EL Urmond. Dit ligt pal langs de A2 (Maastricht – Amsterdam) afrit 48, aan de achterkant van het Van der Valk hotel. Parkeren is gratis, zelfs pal voor de deur en er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. Vanaf station Sittard ben je binnen 10 minuten (bus 32 richting Urmond) op de locatie.

Je wordt op de scholingen verzorgd met versgemalen koffie en thee en ook is er de mogelijkheid tot een heerlijke verse lunch.

“Het was een opfriscursus, maar  ik heb ook zeker weer wat dingen geleerd die ik niet wist. De docent Ria heeft alles erg goed en duidelijk uitgelegd.”

“Ik vond het een leuke duidelijke EHBO cursus met veel informatie waar je echt iets aan hebt. Ik vond het ontzettend leerzaam.”