Connext college

Orthomoleculaire opleiding

Bezieling begint van binnenuit!

Mijn werk is mijn hobby. Met passie je werk doen, wie wil dat niet? Ik heb mijn passie gevonden als docent en als therapeut.
.
Na de opleiding Medische biologie aan de Vrije Universiteit ben ik eerstegraads docent Biologie geworden. Sindsdien ben ik eigenlijk altijd in het onderwijs gebleven. Uitleggen hoe het menselijk lichaam werkt én hoe je de herstelkracht kunt verbeteren, zit in mijn bloed. Ik ben ontzettend nieuwsgierig en leergierig en wil graag snappen hoe dingen in elkaar zitten. De inbreng van studenten verrijkt de les en kan ik vervolgens gebruiken in mijn andere lessen. Als docent blijf je je hele leven lang leren, geweldig is dat!
.
Al jong wist ik dat ik iets wilde doen om mensen beter te maken. Om het stukje ‘geneeskunde’ invulling in mijn leven te geven en om deze kennis ook in te kunnen zetten, volgde ik niet alleen Orthomoleculaire Geneeskunde, maar ook de BrainQ-opleiding, de opleiding tot EEN-therapeut en de Hormoonopleiding. Om mijn eigen honger naar meer kennis en vaardigheden te stillen, maar ook om meer samenhang te leren zien in de klachten van mijn cliënten. Als therapeut ben ik op zoek naar de redenen van die klachten. Mijn docentschap komt in mijn praktijk weer naar voren, als ik de cliënt kan uitleggen waarom hij of zij klachten heeft. Het mooiste is dat ik nu naast het fysieke niveau, ook de emotionele en energetische vlakken kan meenemen in het behandelplan. Het meeste effect op korte termijn bereik ik als ik werk op de laatste twee vlakken.
.
Het is zo bijzonder als een cliënt bepaalde inzichten krijgt en zich letterlijk vrijer of rustiger voelt, direct na het consult. De orthomoleculaire middelen ondersteunen het proces waar de cliënt in zit.
.
Een andere grote passie voor mij, naast mijn werk, zijn mijn man en mijn twee kinderen. Wat is het mooi om hun ontwikkelprocessen van zo dichtbij mee te mogen maken en er een onderdeel van te mogen zijn! Zelf ben ik altijd bezig geweest met het opruimen van oude emotionele rommel om een betere versie van mezelf te maken. Dat heeft mij een schat aan ervaring en kennis opgeleverd, die ik nu weer toepas in zowel mijn eigen gezin, binnen de praktijk alsook tijdens de lessen die ik geef.
.
Bezieling is voor mij het werken vanuit mezelf, het creëren van een betere versie van mezelf, in de hoop dat mensen om mij heen hierdoor geïnspireerd raken om ook van henzelf een betere versie te maken. Ik zie de bezieling in mijn kinderen, mijn studenten en mijn cliënten, als ze weer een inzicht hebben gekregen dat hen verder helpt op hun pad in het leven.
.
Met Connext College kan ik alles bundelen tot een geheel! En kan ik met veel passie, plezier en bezieling mijn kennis blijven delen. Ik hoop van harte dat ook jij met veel passie en bezieling je leven vorm geeft.
.
Ik zie je graag op een van de scholingsdagen!

Onze missie

We maken met passie opleidingen en bij- en nascholingen om jouw kennis uit te breiden om die kennis meteen in de praktijk in te zetten! Er werken diverse docenten bij Connext College, zodat je vanuit verschillende invalshoeken informatie krijgt aangeboden.
.
We willen je heel graag meer kennis geven van de orthomoleculaire geneeskunde, zodat je makkelijker en gefundeerder de juiste supplementen kunt kiezen voor jezelf of je cliënten. We willen orthomoleculaire geneeskunde praktisch en toepasbaar maken.
.
We leren je vanaf het begin hoe je je praktijk vormgeeft vanuit jezelf waardoor je meer kans hebt om succesvol te zijn.