Nadja van de Kleut

Onze missie

We maken met passie opleidingen en bij- en nascholingen om jouw kennis uit te breiden om die kennis meteen in de praktijk in te zetten!

Met diverse docenten bij Connext College, zorgen we vanuit verschillende invalshoeken dat je de juiste informatie krijgt aangeboden.

We willen je heel graag meer kennis geven van de orthomoleculaire geneeskunde, zodat je makkelijker en gefundeerder de juiste supplementen kunt kiezen voor jezelf of je cliënten. We willen orthomoleculaire geneeskunde praktisch en toepasbaar maken.

We leren je vanaf het begin hoe je je praktijk vormgeeft vanuit jezelf waardoor je meer kans hebt om succesvol te zijn.

“Na mijn opleiding Medische biologie aan de Vrije Universiteit ben ik eerstegraads docent Biologie geworden. Sindsdien ben ik eigenlijk altijd in het onderwijs gebleven. Uitleggen hoe het menselijk lichaam werkt én hoe je de herstelkracht kunt verbeteren, zit in mijn bloed.”

“Ik ben ontzettend nieuwsgierig en leergierig en wil graag begrijpen hoe dingen in elkaar zitten. De inbreng van studenten verrijkt de les en kan ik vervolgens gebruiken in mijn andere lessen. Als docent blijf je je hele leven lang leren, geweldig is dat!

“Het is zo bijzonder als een cliënt bepaalde inzichten krijgt en zich letterlijk vrijer of rustiger voelt, direct na het consult. De orthomoleculaire middelen ondersteunen het proces waar de cliënt in zit.”

Bezieling is voor mij het werken vanuit mezelf, het creëren van een betere versie van mezelf, in de hoop dat mensen om mij heen hierdoor geïnspireerd raken om ook van henzelf een betere versie te maken.

Ik zie de bezieling in mijn kinderen, mijn studenten en mijn cliënten, als ze weer een inzicht hebben gekregen dat hen verder helpt op hun pad in het leven.

Met Connext College kan ik alles bundelen tot een geheel! En kan ik met veel passie, plezier en bezieling mijn kennis blijven delen. Ik hoop van harte dat ook jij met veel passie en bezieling je leven vorm geeft.

Ik zie je graag op een van onze scholingsdagen!

“De opleiding Vitakin Plus Therapeut ervaar ik als een zeer complete en volwaardige studie. Mijn praktijk staat als een huis en cliënten weten mij te vinden voor hulp en advies. “

“Ik leer mijn kennis te verbreden, waardoor mijn praktijk succesvol groeit. Mocht je overwegen een studie tot Vitakin Plus Therapeut te volgen, dan kan ik je deze opleiding bij Nadja van harte aanbevelen!”